Exinin tenttien laatimista

EXIN Professional Group EPG on ryhmä, joka kehittää EXIN:in tenttivaatimukset ja tentit, sekä tarkastaa tenttien vastaukset.

Vaativan Professional tason tenttien kehittäminen on haastavaa ja hauskaa. Olen nyt tehnyt yli 100 kysymystä Professional tasolle ja 15 kysymystä ylimmälle Counsultant/Manager tasolle.

EXIN eli Examination Institute for Information Sciences on alan johtava organisaatio. Lähes 200.000 henkeä suorittaa vuosittain jonkun EXIN tutkinnon. EXIN Professional Group EPG on ryhmä, joka kehittää EXINin tenttivaatimukset ja tentit, sekä tarkastaa essee-muotoisten tenttien vastaukset.

exin-iso20k1
EXIN on nyt ryhtynyt kehittämään ISO/IEC 20000 koulutusohjelmaa uuden standardin kasvavan suosion johdosta. ISO 20000 Foundation on julkaistu tammikuussa 2008, Professional-tasot syksyllä  ja nyt valmistellaan Management-tason tutkintoja.

%d bloggers like this: