Olen nyt ITIL V3 Expert

Aivan ensimmäiseksi pitää sanoa että tutkinto on älytön. Jos joku vakuuttaa olevansa it-palveluhallinnan asiantuntija koska on suorittanut ITIL V3 Expert tutkinnon niin sopii nauraa. Tutkinto on vitsi ja sen läpäisyyn tarvitaan vain ulkoa opiskelua.

Ajattelin kuitenkin että ehkä minun pitää hankkia tuokin sertifikaatti. Olen käynyt keskusteluja ITIListä LinkedInin palstoilla ja huomasin siinä että olen paremmin perillä V3:sta kuin monet ITIL Expertit. Opiskelu oli vähän takkuista kun V3 lukemattomat virheet ja sekoilut nousivat esiin. En kertakaikkiaan ymmärrä että kukaan, joka on lukenut kirjat ja omaa vähänkin ymmärrystä ja arvostelukykyä, lähtee toteuttamaan kirjan oppeja käytäntöön.

Jos nyt kuitenkin haluaa saada tuon sertifikaatin ja on suorittanut V2 Service Managerin niin alkaa olla kiire. Bridge-tentti V2-V3 lopetetaan ensi vuonna ja sen jälkeen ainoa vaihtoehto on järjettömän monen kurssin suorittaminen. Tässä kartta kurssiviidakosta: http://www.itil-officialsite.com/itilservices/v1/map.asp

Tenttiä varten on käytävä kurssi, tein The Art of Service:n e-learningin kautta  http://www.theartofservice.org/. Suositttelen reittiä. Kurssi on ihan mukava ja sen myötä saa jonkin verran hyödyllistää materiaalia.

Jos kiinnostuneita löytyy, voin järjestää tentit ja yhden lähiopintopäivän tenttiin valmistautumiselle. Säästät paljon aikaa ja 1600 €. Ota yhteyttä jos asia kiinnostaa.

Yksi vastaus

  1. Terve, Art of Servicen eLearning-tarjonta on nykyään on tarjolla suomalaisille yrityksille helposti ja edullisesti itsmagic-shop.com ssa. Opiskelu tapahtuu mainitsemassasi The Art of Servicen portaalissa, tuettuna heidän kokeneitten opettajiensa toimesta.

Kommentointi on suljettu.

%d bloggers like this: