Hyvä vierailija

Tutkin vierailutilastoja ja huomasin, että aktiivisten kävijöiden joukossa näytti olevan jonkun verran minulle vieraita organisaatioita palvelinten nimien perusteella.

Voit liittyä jakelulistalleni oikealla olevalla Tilaan tiedotteen-linkillä. Toinen vaihtoehto on vasemmalla oleva WordPressin sähköpostipalvelu, joka lähettää viestin aina kun tänne ilmestyy uusi juttu. Kolmas vaihtoehto on RSS-tilaus tuossa yläpuolella, joka myös ilmoittaa uusista artikkeleista. Tilauksen voi aina lopettaa enkä luovuta mitään tietoja edelleen.

Postia toki lähetän. Kerran kuukaudessa tulee Reittisuunnittelu-tiedote ja teen pikakyselyjä ajoittain, tänä vuonna 5 kpl. Lähetän raportin tuloksista yleensä kaikille. Yhteensä olen lähettänyt tänä vuonna 20 viestiä eli jos se ei tunnu liialliselta niin tilaa tiedote.

%d bloggers like this: