ITSMF konferenssi

Oli hauska tavata paljon tuttuja ihmisiä hyvin järjestetyssä konferenssissa, kiitokset vain järjestäjille.

Oma esitykseni meni omasta mielestäni hyvin. En ole koskaan saanut niin paljon spontaania positiivista palautetta esityksestäni. Kerroin että itilissä on jotain hyvää, mutta todella paljon puutaheinää. Ilmeisesti moni on tajunnut sen, mutta ei ole uskaltanut väittää vastaan ja koki nyt helpottavana kuulla, että ei ole yksin epäilyksissään. Eräs tuttu kertoi tulleensa koko tilaisuuteen esitykseni takia. Hän opiskeli itilin jatkokursseja kohti Expert-tasoa ja sanoi alkaneensa epäillä saamaansa oppia ja halusi kuulla mitä sanoin. Tässä esitykseni (pdf) itSMF 2011 esitys v21 Siinä leikkaan läskin pois itilistä ja katson mitä jää jäljelle.

Minulla oli kiinnostava keskustelu Mark Smalleyn kanssa. Hän edustaa organisaatiota, joka yrittää kehittää linkkiä it palvelunhallinnan ja it:n välille. He tekevät hyvää työtä, mutta näin pulmana miten ihmeessä näihin ei-it ihmisiin saisi yhteyden. Tarkoitan siis niitä ihmisiä, jotka tekevät it-päätöksiä it:n ulkopuolella. Minulla oli ajatus siitä miten asiaa voisi lähestyä ja Markin mielestä ajatukseni olivat niin kiinnostavia että hän lupasi oman esityksensä aluksi siitä jo white paperin yhdessä kanssani  (joka siis tuli minulle yllätyksenä). Kirjoituksemme tulee perustumaan tutkimukseen, jonka teemme Suomessa. Tulen siis tarvitsemaan apuanne sen kanssa mutta siitä lisää myöhemmin.

 

%d bloggers like this: