Ei prosessi vaan aktiviteettipilvi

Kävimme eilen James Finisterin kanssa pitkän keskustelun ensi viikon Service Desk 2.0 esityksestämme ja puhuimme siitä kuinka on väärin yrittää kuvata asiakastukea lineaarisena prosessina, kun pikemminkin kyse on joukosta aktiviteetteja. Sitten näin tämän artikkelin, joka puhuu ihan samasta asiasta. Mielenkiintoista havaita miten samat ajatukset putkahtavat esiin eri puolilla. Artikkeli on suomalaisen Tiedon eli siis muinaisen työnantajani blogi, mutta löysin sen Twitteristä. Twiittaaja oli @HITSM joka yllätyksekseni paljastui olevan Ateenasta (H=hellenic).

Saa nähdä mitä esityksestä tulee ja miten se otetaan vastaan. SD 2.0 on syvästi erilainen kuin nykyinen malli ja sen omaksuminen tai edes hyväksyminen tulee varmasti olemaan vaikeaa, sillä oikeastaan kaikki perinteiset opit muuttuvat. Toisaalta muutos on jo täällä, mutta sitä ei ole ollut helppoa havaita ja ymmärtää miten syvällinen se muutos on.

 

 

%d bloggers like this: