Service Desk 2.0

Help/Service desk oli aikoinaan ratkaisu yhteiseen ongelmaan. Tietotekniikka oli uutta ja epäluotettavaa. Käyttäjillä oli paljon yksinkertaisia, toistuvia pulmia ja ne piti ratkaista. Tämä alkaa olla historiaa kuluttajille tarkoitettujen laitteiden valloittaessa maailmaa. Mikä sitten on service deskin tehtävä muuttuvassa maailmassa? Tietysti se, mikä sillä on aina ollut, eli auttaa asiakkaittaan olemaan tehokkaampia tietotekniikan avulla. Keinot vain muuttuvat ja se ei ole helppoa. Kodakin kohtalo on hyvä esimerkki siitä, miten käy jos ei hyväksy muutosta. Kodak teki loistavia filmejä, mutta ei ymmärtänyt, että ihmiset haluavat kuvia.

Muutokseen on helpompi valmistautua kun ymmärtää mistä on kyse. Tämä workshop kertoo miksi muutos tulee, mitä se tarkoittaa ja mitkä asiat pitää poisoppia.

Ohjelma 30.3.2012

0900 Avaus ja esittely
0930 Miksi service deskin on pakko uusiutua
1100 Service deskin uusi rooli
1200 Lounas
1300 Uudet prosessit ja funktiot
1400 Kahvi
1430 Uudet työkalut
1500 Sosiaalinen ITSM?
1600 Tilaisuus päättyy

Tilaisuuden hinta on 490 € + alv. Hinta sisältää tarjoilut ja materiaalin paperilla tai sähköisesti. Ota tiimisi mukaan, tämä muutos koskee kaikkia, joka neljäs ilmoittautuja pääsee maksutta mukaan. Henkilön saa vaihtaa ja ilmoittautumisen voi perua maksutta vielä päivää ennen tilaisuutta.

Paikka: Vantaan Leija, lähellä Jumboa

Ilmoittaudu tässä

Kurssin vetäjä: Aale Roos, perusti Help Desk Instituten 1992, järjesti Suomen ensimmäisen avoimen ITIL Foundation kurssin 2003 ja järjestää Suomen ensimmäisen Service Desk 2.0 kurssin 30.3.2012

 

%d bloggers like this: