Puhe kiinnostaa

It palvelunhallintaan liittyvät puheohjelmat, podcastit ovat yllättävän suosittuja. Chris Dancyn käynnistämiä podcasteja kuuntelee yhteensä n. 40.000 ihmistä. Suosituin on USA-versio. Lähetyksiä tehdään myös Englannissa ja Australiassa. Pian alkaa myös pohjoismainen versio, siinä on mukana Michael Imhoff Nielsen Tanskasta, Daniel Billing ja Harry Repo Ruotsista ja minä Suomesta.

Saa nähdä onnistuuko yhteispohjoismainen, englanninkielinen lähetys. Kuuntelen tässä parhaillaan yhtä lähetystä taustalla, mutta nopean jenkkienglannin kuunteleminen vaatii aika lailla keskittymistä. No, me varmasti  puhumme hitaammin.

Yksi aihe tulee olemaan nämä kuukausittain tekemäni pikakyselyt. Kiitokset taas kerran kaikille vastanneille.

Kuulin muuten että ITSMF:n kysely on flopannut, vastauksia oli tullut Tanskassa ja Ruotsissa heikosti, oliko vain 25-30 per maa. Toisaalta onko niistä kyselyistä koskaan saatu mitään mielenkiintoista tulosta? Niiden mukaan prosessit olivat käytössä jo vuosia sitten ja kaikki hyvin. Muutama vuosi sitten mukana oli jopa kysymys, jossa ihmisiä pyydettiin itse arvioimaan omien prosessiensa kypsyys, huh huh. Ihan kuin olisi olemassa jokin globaali kyspsyysmittari, jonka kaikki tuntisivat ja osaisivat soveltaa.

PS Olen luopunut Firefoxin käytöstä, alkoi tulla vaikeuksia ladata mm. näitä WordPress sivuja. Siirryin käyttämään Chromea.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: