Ensimmäinen ITSMTOW podcast

Podcastit ovat kuin radio-ohjelmia eli niitä voi kuunnella internetissä. Chris Dancy pyörittää ITSMWP:tä USAssa ja ohjelmia tehdään myös Englannissa, ITSMWPROW (Rest Of the World) ja Australiassa (Antipodean). Nyt käynnistyi pohjoismainen versio ITSMTOW (Top Of the World), jossa esiintyvät Daniel Billington ja Harry Repo Ruotsista, Michael Imhoff Nielsen Tanskasta ja minä Suomesta. (Harry on melkein suomalainen). Ensimmäistä episodia ei ole vielä julkaistu mutta sen aiheena oli Service Desk 2.o. Käsittelimme myös viimeistä tutkimustani. BYOD nousi myös keskusteluaiheeksi.

Teimme ohjelman gäyttämällä Google+ Hangout -palvelua. Se on aika hauska tapa keskustella pienen ryhmän kesken. Siinä ei ole kai mitään uutta joihinkin vastaaviin palveluihin verrattuna, mutta se on vaivaton ja maksuton, tarvitset vain google tilin, esim gmail osoitteen. Ostin alle 30 euron kameran, jossa on myös mikrofoni ja se toimii oikein hyvin.

Laitan tänne linkin ohjelmaan kunhan se on editoitu.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: