Ensimmäinen podcast julkaistu

Ensimmäinen Top Of the World podcast on siis julkaistu kuten kerroin Reittisuunnitelu 6/12 mutta laitan nyt tännekin.

Yksi vastaus

  1. Olipas anonyymilla huono pe4ive4.. Likasankoa te4me4 arlsvteou ei ole ne4hnytke4e4n, eihe4n ne4iste4 tarvitse olla yhte4 mielte4. Mun mieleste4 runoudessa ei edes ole arlsvteoun validiusmielesse4 samanlaista ”genrendiggauspakkoa” kuin esimerkiksi musiikissa (joidenkin mieleste4 hyve4e4 hevie4 ei ole olemassakaan, mite4 ei kannata selitte4e4 hevidiggarille). Runouden yste4ve4t ei mun mieleste4 jakaudu samalla tavalla, le4hinne4 kiinnostus kyseiseen ilmaisumuotoon riitte4e4. Me4 en erityisemmin pide4 runoista, joten ei iskenyt edes tuo postilaatikkoepisodi. Jotenkin tuntuu oudolta ette4 ihan mite4 tahansa salakoiden ele4me4ste4 kertovaa ajatusta voi kutsua runoksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: