Virtuaalinen keskustelu konferenssissa

Ruotsin itSMF piti kevätkonferenssin eilen, sen yhteydessä oli virtuaalinen web-paneeli, johon osallistuivat Rob England, James Finister ja minä. Keskustelimme Google-hangoutin välityksellä yleisön edessä. Mielenkiintoinen kokeilu. Keskustelu on nähtävissä YouTubessa. http://www.youtube.com/watch?v=hIUOdF1TsWw&feature=youtu.be Tätä voisi kokeilla Suomessakin.

Paneeli herätti aika paljon kommentteja ja keskustelua sosiaalisessa mediassa. Minun on suorastaan pakko kopioida tähän Chris Dancyn  über-imarteleva kommentti : No +Aale Roos is the smartest person I have met in ITSM.  Everyone else does a nice job at referencing books, soundbites and position, Aale actually THINKS about the question and problem. You can SEE thinkers think.  It’s rare, that’s why it’s so easy to spot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: