FUSION 14

Sain kutsun mennä puhumaan FUSION14– konferenssiin USA:han.  Sinne oli tiukka valintaprosessi, ehdokkaita oli 450. Kirjeessä hehkutetaan näin ”As a member of this elite group, you are a clear leader in the IT service management industry and an industry leader in your own right.”

No, vielä tiukempi seula oli Suomen itSMF:llä, joka taas kerran hylkäsi ehdotukseni. En taida enää tyrkyttää itseäni. Tervetuloa siis Washingtoniin lokakuussa kuuntelemaan miten Service Desk 2.0 on kehittymässä 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: